Bok om Marfan och friskvård

De erfarenheter som deltagarna på våra fyra friskvårdsträffar gör ska sammanställas i en pocketbok. Boken produceras under 2013.

Den riktar sig till människor med Marfans syndrom och med andra Marfanliknande bindvävssjukdomar. Den är även användbar för alla som har en sällsynt diagnos samt för sjukgymnaster och läkare och andra inom sjukvården som arbetar med människor olika typer av bindvävssjukdomar. Den kan också vara bra för personalen på gymanläggningar.

Boken är kostnadsfri för de som har Marfans syndrom eller annan bindvävssjukdom, är anhörig till eller jobbar med sådana patienter inom vården eller på friskvårdsanläggning. Andra köper den till självkostnadspris.

Vill du beställa boken kontakta Karin Olsson, 070-538 55 19, karinolsson@me.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *